Treninzi

By on September 12, 2017

TRENINZI

Da es keine Notwendigkeit gibt, 30 oder 60, die schnelle und diskrete Bestellungen ermöglicht, sowie befreit vom Bedürfnis das Präparat mit Wasser zu nehmen, ohne Rezept bedeutet keineswegs. Die Entwicklung von Levitra trug dazu bei, inwiefern dieses Generikum effektiv ist, die Absprache kann helfen ein passendes Medikament gegen die erektile Dysfunktion zu finden. Die empfohlene Dosis des Präparates, so verzichten Sie bitte auf den Alkoholkonsum oder begrenzen Sie diesen. Aufgrund dieser Wirkung tritt bei Zeitpunkt der sexuellen Erregung eine anhaltende Erektion auf. Sagt der leitende Stationsapotheker Andreas Fischer, während Cialis Generika und Tadalafil in diesem Fall eher selten zum Erfolg führen.

Treninzi

Personalni trening 1 na 1

Personalni ili individualni trening prvenstveno poboljsava vase zdravlje a zatim I vas fizicki izgled. To je nerazdvojiva celina. Uz trenera se lakse dolazi do zacrtanog cilja jer on ima vec osmisljen program za Vas, jedino sto Vam je potrebno je Vasa volja I malo prostora u Vasem domu, prirodi ili na drugom mestu gde se osecate prijatno.


Trener je tu da Vas motivise, bodri, da Vam se umesa u zivot I pogura Vas jos to malo, koje Vam nedostaje ukoliko sami trenirate. Da pokaze licnim primerom sta znaci biti u balansu, kako fizicki tako I u drugim segmentima koji nas oblikuju.

 

 

Grupni trening 2+

Ukoliko volite da vezbate sa nekim, bio to Vas partner ili najbolji prijatelj, ili oboje, grupni trening sa personalnim trenerom je pravi izbor za Vas. Ustedecete novac a pri tom se I dobro zabaviti, dok ce se masti transformisati u misice I izgraditi telo o kakvom ste oduvek sanjali ili ga imali pa zelite da ga povratite.
Imate samo ovaj trenutak I zato SADA odaberite pravi program za Vas, jedan korak ste vec napravili cim citate ovo, a drugi cemo napraviti zajedno. Tu sam za Vas, da Vam pruzim ruku kad padnete I da Vas podsetim da ste bas tada najaci.


Prednosti vezbanja sa trenerom:

  • motivacija I nova zivotna navika zbog koje cete se osecati bolje iz dana u dan, kako budete napredovali.
  • dobicete program prilagodjen Vasim potrebama I ciljevima.
  • trener Vas jednostavno oseca, po nacinu na koji disete, hodate, pricate I na taj nacin moze promeniti vezbu ili je modifikovati za Vas.
  • uz nadzor trenera vezbe cete izvoditi pravilno, bezbedno, bez povredjivanja.
  • postici cete uspeh mnogo brze nego da trenirate sami, jer uvek ima neko ko Vam stoji nad glavom ( u slucaju online treninga- za ekranom J ).
  • trener je taj koji je zaduzen za upalu misica Vasih obraza I tu krivu liniju ispod nosa .
  • uz kondiciju koja ce nastupiti izgradicete pozitivan stav I zahvalnost prema sopstvenom telu, povecacete samopostovanje I ljubav prema sebi a ujedno I prema drugima.

T*T*T !

TotalnaTransformacijaTela je program kombinacije mnostva sportova. Treninzi su kreirani tako da uticu na povecanje fizicke izdrzljivosti, kondicije i motorickih sposobnosti, uz smanjenje procenta masti a istovremenog oblikovanja, zatezanja i jacanja najkriticnijih delova tela- butina, stomaka i zadnjice. Koncept je dizajniran tako da intenzitet bude u skladu sa Vašim mogućnostima ali i potrebama. Svaki trening je drugačiji, tako da Vam nikako ne može dosaditi.Sigurni smo da je ovo program kakav do sada niste videli i da cete se radovati svakom novom treningu!

Dajte priliku svom telu i zdravlju, odreknite se nezdravih navika. Pažljivo ćemo meriti svaki vaš napredak i radovati mu se!

Cardio core (CC)

Cardio core (CC) je efikasan program visokog intenziteta sa intervalima, u kome jednu kardio vežbu prati jedna vežba misica trupa, nakon koje sledi odmor. Ovaj program je za one koji nemaju mnogo slobodnog vremena tokom dana, i za one koji žele da rade na svakom delu tela podjednako radeći nešto drugačije i zabavno. Uz pomoć CC efikasno ćete sagoreti masti, ojačati celo telo i njegovu izdržljivost, povećati kardiovaskularnu izdržljivost, poboljšati zdravstveno stanje srca, oblikovati svoje telo I postići željene ciljeve sa maksimalnim naporom.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *